«Πρώτη φορά στη ζωή μου μπαίνω σε συνδικάτο, συμμετέχω σε κινητοποίηση... και είμαι τόσο περήφανος» (video)

Η αναφορά του πρόεδρου του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων και εργαζόμενου στην efood, Γιώργου Στεφανάκη, για τα λόγια που του είπε συνάδελφός του κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων, προκάλεσε συγκίνηση στους παρευρισκομένους εκδήλωσης στο φεστιβάλ της ΚΝΕ.

«Πρώτη φορά στη ζωή μου μπαίνω σε συνδικάτο, συμμετέχω σε κινητοποίηση... και είμαι τόσο περήφανος» (video)

Όπως εξιστόρησε ο Γιώργος Στεφανάκης, σε βίντεο που ανάρτησε ο Οδηγητής, 45χρονος συνάδελφός του στην εταιρεία του είπε επί λέξει: «Συνάδελφε εγώ πρώτη φορά στη ζωή μου ολόκληρη, είμαι 45 χρονών, κάνω το βήμα όχι μόνο να μπω στο συνδικάτο, αλλά να συμμετέχω και σε μία κινητοποίηση. Και είναι και η πρώτη φορά στη ζωή μου που νιώθω τόσο περήφανος».

Δείτε το βίντεο.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.