Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Σύμφωνα με τον Χρήστο Σπίρτζη η Δώρα «σκοτώθηκε»

Ο υπευθυνος Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν ανέφερε τη λέξη "γυναικοκτονία" σε σχετική ανάρτησή του για την εν ψυχρώ εκτέλεση της 32χρονης Δώρας στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της, αλλά μάλιστα αναφέρει πως «σκοτώθηκε». Λες και πρόκειται για τροχαίο.

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Σύμφωνα με τον Χρήστο Σπίρτζη η Δώρα «σκοτώθηκε»

«Μια ακόμη γυναίκα σκοτώθηκε… αφήνοντας την ανασφάλεια να περιδιαβαίνει τις ψυχές των συμπολιτών μας, σε όλη τη χώρα. Πόσες ακόμη πρέπει να θυσιαστούν για να αντιληφθούν ότι η πολιτική Μητσοτάκη πρέπει να αλλάξει;», έγραψε συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Twitter (και σε ανακοίνωσή στην προσωπική του ιστοσελίδα), ο Χρήστος Σπίρτζης.

Και είναι τουλάχιστον ντροπή ο υπεύθυνος Τομεάρχης ενός υποτίθεται προοδευτικού κόμματος, από τη μία να κατηγορεί τη συντηρητική κυβέρνηση για πολιτικές που πρέπει να αλλάξουν και από την άλλη να υποπίπτει σε ένα τόσο κραυγαλέο λεκτικό -και ουσιαστικό- ατόπημα, χωρίς ούτε μάλιστα να χρησιμοποιεί τη λέξη ή το χασταγκ #γυναικοκτονια.

Μέχρι τώρα, ενώ έχει επισημανθεί απο δεκάδες χρήστες, η ανάρτηση δεν έχει ανασκευαστεί.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.