Ο υφυπουργός Πολιτισμού εξώφυλλο σε γερμανικό... κτηματομεσιτικό περιοδικό (εικόνα)

Τι δουλειά έχει ένας (οποιοσδήποτε) "άνθρωπος του Πολιτισμού" να "φιγουράρει" σε εξώφυλλο γερμανικής κτηματομεσιτικής πολυεθνικής;

Ο υφυπουργός Πολιτισμού εξώφυλλο σε γερμανικό... κτηματομεσιτικό περιοδικό (εικόνα)

Η Engel & Vοlkers είναι μία από τις μεγαλύτερες κτηματομεσιτικές πολυεθνικές, με ακίνητα συμφερόντων της και στην Ελλάδα. 

Στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του εταιρικού περιοδικού της, που κυκλοφορεί από την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στη χώρα μας, βλέπουμε τον υφυπουργό Πολιτισμού, Νίκο Γιατρομανωλάκη.

Που το περίεργο, θα πουν κάποιοι, ο υφιστάμενος της Λίνας Μενδώνη να φιγουράρει σε εταιρικό περιοδικό πολυεθνικής... που πουλάει τσιμέντο;

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.