Αρνητής με τη φουστανέλα: «Μια ζωή ψηφίζω Νέα Δημοκρατία - Ψήφισα Μητσοτάκη για να φύγει ο… μην πω καμιά λέξη» (video)

Δεν του "βγήκε" η ερώτηση του Νίκου Μάνεση, στην πρωινή του εκπομπή στον ALPHA, όπου και φιλοξένησε τον αρνητή με τη φουστανέλα από τον Πύργο.

Αρνητής με τη φουστανέλα: «Μια ζωή ψηφίζω Νέα Δημοκρατία - Ψήφισα Μητσοτάκη για να φύγει ο… μην πω καμιά λέξη» (video)

«Αλέξανδρε να σου κάνω μια τελευταία ερώτηση γιατί ρωτάνε οι τηλεθεατές μας. Είναι πολιτική ερώτηση. Είσαι με τον Σώρρα;», ρώτησε ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης τον αρνητή - γονέα που είχε συλληφθεί μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου, για μη χρήση μάσκας από το παιδί του και ο οποίος είχε εμφανιστεί στα δικαστήρια με στολή τσολιά.

«Όχι. Αν θέλετε λοιπόν ξεκάθαρα πράγματα, εγώ και οι γονείς μου είμαστε Νέα Δημοκρατία και εγώ την τελευταία φορά ψήφισα τον Μητσοτάκη για να φύγει ο… να μην πω καμιά λέξη…», απάντησε ο αρνητής, με το Νίκο Μάνεση να θέλει να κλείσει την κουβέντα άρον άρον.

«Ασ' το τώρα, μην μπλέκουμε τα πολιτικά. Μια ερώτηση έκανα αν είσαι Σώρρας. Δεν είσαι. Τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

Ο καλεσμένος του όμως συνέχισε: «Ψήφισα για να φύγει ο Τσίπρας γιατί έκανε τη συφωνία στις Πρέπες»

Δείτε το βίντεο:

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.