Τέλος ο Αρκουμανέας από ΕΟΔΥ - Πάει για Τουρισμό

Η διαφαινόμενη παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα, που σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθεί τον Βασίλη Κικίλια στο υπουργείο Τουρισμού, αποτελεί σοβαρή ένδειξη πως η τοποθέτηση του στον ΕΟΔΥ, ήταν μια φιλική εξυπηρέτηση, αλλά και την ανεπάρκεια (που του καταλογίζουν και κυβερνητικά στελέχη) που επέδειξε στην ηγεσία του φορέα, την περίοδο της πανδημίας.

Τέλος ο Αρκουμανέας από ΕΟΔΥ - Πάει για Τουρισμό

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν σχετικά με την παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα από την προεδρεία του ΕΟΔΥ, οδηγούν στο συμπέρασμα πως θα ακολουθήσει τον φίλο του που τον τοποθέτησε σε αυτή τη θέση. Τον Βασίλη Κικίλια στο υπουργείο Τουρισμού.

Η θητεία του Παναγιώτη Αρκουμανέα στο αμαρτωλό –πρώην- ΚΕΕΛΠΝΟ (νυν ΕΟΔΥ), μόνο πετυχημένη δεν κρίνεται. Όχι μόνο από την αντιπολίτευση αλλά και από κυβερνητικά στελέχη.

Μπορεί για λόγους επικοινωνίας αυτό να μη γίνεται γνωστό, αλλά ο υπουργός Υγείας, μόνο δυσαρεστημένος δεν είναι από την εξέλιξη αυτή, καθώς θα έχει επιπλέον τη δυνατότητα να τοποθετήσει στη θέση, έναν πιο "δικό" του άνθρωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πολύ μέχρι την Πέμπτη, ο Παναγιώτης Αρκουμανέας θα ανακοινώσει την παραίτησή του.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.