Άδωνις Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει που αυξάνονται οι τιμές (video)

Όχι μόνο δεν υπάρχουν αυξήσεις, αλλά και αν υπάρχουν ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ και τα πρωτοσέλιδα της ΑΥΓΗΣ γι' αυτό, όπως μας ενημέρωσε -ξανά- ο υπουργός Ανάπτυξης, που, όπως και ο πρωθυπουργός, ποτέ δεν έχει καμία ευθύνη.

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει που αυξάνονται οι τιμές (video)

«Η κ. Παπανάτσιου με κατηγόρησε ότι κάλεσα σε αυξήσεις όταν είπα ότι δεν πρέπει να γίνουν αυξήσεις γιατί το φαινόμενο είναι παροδικό. Ζείτε σε παράλληλο κόσμο! Τι είπα στις εταιρίες; Μη βιαστείτε να ανεβάσετε την τιμή γιατί σε λίγο καιρό αυτό θα γυρίσει προς τα κάτω και θα έχετε χάσει πελάτες. Αυτό το είπα για να τους αποτρέψω να κάνουν αυξήσεις ενώ εσείς όλη μέρα μιλάτε για αυξήσεις. Την επομένη η "ΑΥΓΗ" είχε εξώφυλλο τη δήλωσήπου έλεγε "Δεν ντρέπεται ο Γεωργιάδης που μιλά για παροδικές αυξήσεις ενώ θα είναι μόνιμες;". Σαν να λέει η "ΑΥΓΗ" αυξήστε τώρα τις τιμές. Και έρχεστε τώρα και μου λέτε το ανάποδο και δεν ντρέπεστε; Εσείς τους ωθείτε σε αυξήσεις λέγοντας όλη μέρα κάτι που δεν είναι αλήθεια», είπε στη βουλή, με το γνωστό παραληρηματικό του τρόπο ο υπουργός Ανάπτυξης, κατηγορώντας ξανά την αξιωματική Αντιπολίτευση για τις τρομακτικές αυξήσεις σε προιόντα, αγαθά και υπηρεσίες.

Το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης το πρωί σε εκπομπή του Open, ισχυρίστηκε πως «δεν υπάρχει ζημιά στο καλάθι της νοικοκυράς» και πως στη χώρα μας η ακρίβεια είναι λιγότερη απ' ότι σε άλλες χώρες... χωρίς όμως να διευρινίζει αν το Βέλγιο είναι μία από αυτές.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.