Άδωνις για Αχτσιόγλου: «Θα της έλεγα καμμία βαριά κουβέντα, αλλά είμαι στην Βουλή» (video)

Υπουργός της κυβέρνησης απευθύνεται σε γυναίκα βουλευτή και πρώην υπουργό, με απαξιωτικό τρόπο. Προφανώς νομίζει ότι η Βουλή είναι σπίτι του.

Άδωνις για Αχτσιόγλου: «Θα της έλεγα καμμία βαριά κουβέντα, αλλά είμαι στην Βουλή» (video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αφού δήλωσε, με την γνωστή του θεατρικότητα, πως κακώς η ΝΔ δεν παρέπεμψε τον ΣΥΡΙΖΑ στο Ειδικό Δικαστήριο για τη ΔΕΗ, στην ομιλία του στη Βουλή αναφερόμενος προσβλητικά στην Έφη Αχτσιόγλου, είπε: «θα σας έλεγα καμιά βαριά κουβέντα, αλλά είμαστε στη Βουλή των Ελλήνων και δεν μου επιτρέπεται».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο - ντροπή, όπως το ανέβαση χρήστης στο twitter.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.