Ο Μητσοτάκης μαλώνει τους σεισμόπληκτους γιατί δεν έφτιαξαν σωστά τα σπίτια τους (video)

Το επικοινωνιακό σόου του πρωθυπουργού χάλασαν σεισμόπληκτοι κάτοικοι στην περιοχή του Αλκοχωρίου στην Κρήτη, κάνοντας παράπονα για χαρακτηριστική καθυστέρηση του κρατικού μηχανισμού. Αυτό δεν άρεσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη που βρήκε τον τρόπο να τους επιρρίψει, ακόμα και για τον σεισμό, "ατομική ευθύνη". 

Ο Μητσοτάκης μαλώνει τους σεισμόπληκτους γιατί δεν έφτιαξαν σωστά τα σπίτια τους (video)

«Απαράδεκτη κατάσταση, οικογένειες στο τσιμέντο», είπε ένας κάτοικος στον πρωθυπουργό με μια γυναίκα να συμπληρώνει πως «είναι σε σκηνές και ζητάνε από τον κόσμο να πάει στρώματα και κουβέρτες».

«Έχουμε κάνει ότι καλύτερο μπορούμε, έχουν έρθει όλα σήμερα», απάντησε ο πρωθυπουργός, με τη γυναίκα να του ανταπαντάει πως «μέχρι 1 - 2 η ώρα δεν είχε έρθει τίποτα»

Κάπου εκεί ο πρωθυπουργός, καθώς έβλεπε πως οι κάτοικοι του χαλάνε το τηλεοπτικό σόου, έβγαλε τον πραγματικό του εαυτό.

Παίρνοντας έναν πιο αυστηρό τόνο είπε: «Θα στεγαστείτε κανονικά και θα ξαναφτιάξουμε την πόλη απ' την αρχή... σωστά αυτή τη φορά». 

Αξίζει να δείτε και να ακούσετε στο παρακάτω βίντεο πως τονίζει τη φράση «σωστά αυτή τη φορά» ο πρωθυπουργός, ρίχνοντας ακόμα και εδώ την ευθύνη στους πολίτες που δεν έχτισαν σωστά τα σπίτια τους.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.