Σταυρούπολη: Νεοναζί με την ανοχή της αστυνομίας επιτίθενται σε αντιφασιστική συγκέντρωση (video - εικόνες)

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ξανά σήμερα (29/09) το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη. Όπως φαίνεται σε βίντεο και εικόνες, ομάδα νεοναζί υπό την ανοχή της αστυνομίας εισήλθαν στο σχολικό συγκρότημα και επιτέθηκαν στην αντιφασιστική συγκέντρωση. Θεωρία των "δύο άκρων" και πάλι από τα ΜΜΕ.

Σταυρούπολη: Νεοναζί με την ανοχή της αστυνομίας επιτίθενται σε αντιφασιστική συγκέντρωση (video - εικόνες)

Σε συνέχεια των χθεσινών επεισοδίων, όταν και ομάδα μαθητών και εξωσχολικών ατόμων επιτέθηκε με λοστούς, πέτρες και μαχαίρια σε φοιτητές που έκαναν αντιφασιστική πορεία, έτσι και σήμερα, ομάδα ατόμων φαίνεται να εισέρχεται στο σχολείο, σκαρφαλώνοντας τα κάγκελα υπο την ανοχή αστυνομικών που βρίκονταν στο σημείο και στη συνέχει να πετά αντικείμενα, ακόμα και μολότοφ στην αντιφασιστική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε και σήμερα έξω από το σχολείο.

Μάλιστα όπως επίσης φαίνεται στα παρακάτω βίντεο οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης ενάντια των αντιφασιστών φοιτητών, την ίδια ώρα που μέσα από το σχολικό συγκρότημα οι συγκεντρωμένοι χαιρετούσαν ναζιστικά.

Πολλά μεγάλα ΜΜΕ, στελέχη της ΝΔ και της ακροδεξιάς, έχουν επαναφέρει από χθες τη θεωρία των δύο άκρων και η κοινωνία βλέπει τον εφιάλτη να επιστρέφει.

Στο twitter το χασταγκ #Σταυρούπολη είναι πρώτο και χρήστες προσπαθούν να ενημερώσουν για την πραγματική διάσταση της κατάστασης, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο καλύπτουν τα ΜΜΕ το θέμα.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.