Πορτοσάλτε: «Η κυβέρνηση να μη δίνει σύνταξη σε αυτούς που δεν κάνουν εμβόλιο» (video)

Σε μια περίοδο που η φτωχοποίηση και η ψυχολογική κατάρρευση των πολιτών έχει φτάσει σε ακραίο σημείο και η κοινωνική συνοχή κρέμεται από μία κλωστή, ο Άρης Πορτοσάλτε συνεχίζει το θεάρεστο έργο του από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Πορτοσάλτε: «Η κυβέρνηση να μη δίνει σύνταξη σε αυτούς που δεν κάνουν εμβόλιο» (video)

«Τους άνω των 60 ετών θα έπρεπε να τους έχει οδηγήσει στον εμβολιασμό η κυβέρνηση λέγοντάς τους "θέλεις σύνταξη τον επόμενο μήνα; Αν θέλεις τράβα να εμβολιαστείς"», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Άρης Πορτοσάλτε, προκαλώντας την αντίδραση ακόμα και της Ματίνας Παγώνη, η οποία σε ερώτηση του Α. Πορτοσάλτε αν υπάρχει θέμα με τους άνω των 60, απάντησε «με όλους υπάρχει θέμα».

«Αν υπάρχει θέμα, τότε και το κράτος μπορεί να βρει θέμα... Το ένα είναι ακραίο, το άλλο πονάει η μεσούλα μου», ανταπάντησε, ειρωνικά για τους συνταξιούχους, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε χρήστης του Twitter.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.