Η κυβέρνηση μπέρδεψε τους «σεισμόπληκτους» με τους «πυρόπληκτους» (εικόνα)

Ενδεικτική της προχειρότητας και της επικοινωνιακής διαχείρισης από την πλευρά της κυβέρνησης, είναι ανακοίνωση σχετικά με την βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Κρήτης.

Η κυβέρνηση μπέρδεψε τους «σεισμόπληκτους» με τους «πυρόπληκτους» (εικόνα)

Με μια γκάφα, που λέει πολλά, σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η κυβέρνηση σχετικά με τα μέτρα στήριξης για τον σεισμό στην Κρήτη, γίνεται αναφορά σε «πυρόπληκτους δήμους».

Η προχειρότητα με την οποία είναι γραμμένη η ανακοίνωση, που πιθανόν να είναι copy-paste απο παλαιότερη αντίστοιχη ανακοίνωση για τους πυρόπληκτους, δείχνει το πόσο επικοινωνιακά αντιμετωπίζουν τις φυσικές καταστροφές.

Αυτό φάνηκε και χθες με το επικοινωνιακό σόου του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ώρα που οι σεισμόπληκτοι στο Αρκαλοχώρι κοιμόντουσαν με σκηνές στο τσιμέντο και την χαρακτηριστική καθυστέρηση από τον κρατικό μηχανισμό και την Πολιτική Προστασία.

Να θυμίσουμε επίσης πως ο πρωθυπουργός "μάλωσε" τους σεισμόπληκτους γιατί δεν έφτιαξαν σωστά τα σπίτια τους

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.