Ο υφυπουργός Παιδείας για Σταυρούπολη: «Eγώ είδα βία από τους αντιφασίστες» (video)

Βγαλμένη από το "εγχειρίδιο" των πρώτων μνημονιακών ετών και τη επικίνδυνη θεωρία των "δύο άκρων", ήταν η δήλωση του υφυπουργού Παιδείας, Άγγελου Συρίγου.

Ο υφυπουργός Παιδείας για Σταυρούπολη: «Eγώ είδα βία από τους αντιφασίστες» (video)

«Το πιο βασικό είναι η καταδίκη της βίας από όλους, από όπου και αν προέρχεται. Αυτό είναι το πιο βασικό από όλα. Από ότι είδα τις τελευταίες μέρες βία άσκησαν και εκείνοι που επιτέθηκαν στους φασίστες», τόνισε με νόημα ο υφυπουργός Παιδείας μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής είπε απευθυνόμενος στον Άγγελο Συρίγο πως «εγώ από μέσα είδα τη βία. Απ έξω είδα συγκέντρωση, είδα κόσμο, είδα μαθητές, είδα φοιτητές. Εγώ δεν είδα καμιά επίθεση απ' έξω», ο υφυπουργός Παιδείας, θέλοντας να εξισώσει αντιφασίστες με φασίστες, απάντησε: «Αυτά έγιναν χθες. Προχθές εγώ από αυτά που είδα, είδα βία από απ' έξω».

Μάλιστα Ο κ. Συρίγος κάλεσε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν και τους νεοναζιστές και τους αντιφασίστες, ταυτιζόμενος πλήρως με τη "γραμμή" του υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης.

Απ' ότι φαίνεται το μάθημα της προηγούμενης δεκαετίας που οδήγησε στις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, δεν έγινε μάθημα.

 

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.