Καταδικάστηκε σε φυλάκιση το πρότυπο του Άδωνη Γεωργιάδη (video)

Ένοχος κρίθηκε από δικαστήριο στο Παρίσι, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί σχετικά με το σκάνδαλο "Bygmalion" που αφορούσε παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας το 2012. Θυμίζουμε πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης είχε χαρακτιρίσει τον Σαρκοζί ως πρότυπό του.

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση το πρότυπο του Άδωνη Γεωργιάδη (video)

Ο Νικολά Σαρκοζί καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους και θα εκτίσει την ποινή του σε κατ΄οίκον περιορισμό, με ηλεκτρονικό "βραχιολάκι".

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου σχετικά με την ετυμηγορία: «Ο Νικολά Σαρκοζί γνώριζε το ύψος του ανώτατου ορίου, ήξερε ότι το στοίχημα ήταν να αποφευχθεί η υπέρβαση. Συνέχισε, όμως να πραγματοποιεί συναντήσεις, επέτρεψε νέες υπηρεσίες, πραγματοποίησε έξοδα και παρέλειψε οικειοθελώς, ως υποψήφιος, να ασκήσει έλεγχο στα έξοδα».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Πέτρο Κωστόπουλο, ο σημερινός υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, είχε δηλώσει πως ο Νικολά Σαρκοζί είναι το πολιτικό του πρότυπο.

«Ό,τι είναι ο Νικολά Σαρκοζί στη Γαλλία, είμαι εγώ για την Ελλάδα, ποια είναι η διαφορά με τη Γαλλία όμως; Στη Γαλλία δεν υπάρχει η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς και μπορεί ο Σαρκοζί να λέει ότι είμαι Δεξιός και αυτό να θεωρείται νορμάλ», είχε δηλώσει επι λέξει, o Άδωνις Γεωργιάδης.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.