«Γιαννάκη μου θυμάσαι...» - Αποκαλύψεις Καμμένου για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου και η αναφορά του σε «ακραία δεξιά συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πάνο Καμμένο», εξόργισε τον πρώην πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. που απάντησε στο twitter και μάλιστα με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και αποκαλυπτικές λεπτομέρειες.

«Γιαννάκη μου θυμάσαι...» - Αποκαλύψεις Καμμένου για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Την ίδια ώρα που στελέχη της ΝΔ και της κυβέρνησης συναγωνίζονται για το ποιος θα καταδικάσει πιο απερίφραστα τον αντιφασισμό, ο Γιάννης Οικονόμου με ανάρτησή του στο twitter δηλώνει πως: «Ο κ. Τσίπρας που κυβέρνησε με ένα κομμάτι της ακραίας δεξιάς του κ. Καμμένου δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στην παράταξη που ξεκίνησε τη δίωξη της εγκληματικής οργάνωσης και στην κυβέρνηση που στην διάρκεια της θητείας της ολοκληρώθηκε η δίκη και η καταδίκη της Χρυσής Αυγής».

Η απάντηση όμως του Πάνου Καμμένου έβαλε "φωτιά" στο twitter.

«Γιαννάκη μου θυμάσαι που παρακαλούσες να σε παρω μαζί μου αλλά με θέση μετακλητού. Μη με προκαλείς...», απάντησε ο πρώην πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.