Εξαδάκτυλος: «ΟΧΙ» στη ματαίωση των παρελάσεων στη Θεσσαλονίκη γιατί θα διχαστεί η κοινωνία

Πλέον δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις ποια μέλη της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας μιλούν ως επιστήμονες ή ως εν δυνάμει υποψήφιοι βουλευτές με τη ΝΔ.

Εξαδάκτυλος: «ΟΧΙ» στη ματαίωση των παρελάσεων στη Θεσσαλονίκη γιατί θα διχαστεί η κοινωνία

Την αντίθεσή του στη ματαίωση των παρελάσεων και της λιτανείας του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μιλώντας στον Real fm, παρά το περυσινό "έγκλημα" της κυβέρνησης.

«Θα είναι πολύ κακή ιδέα αυτές οι εκδηλώσεις (σ.σ. εορτασμός Αγίου Δημητρίου και παρέλαση) να αναβληθούν. Η αναβολή τους θα διχάσει την κοινωνία της πόλης και δεν θα μπορούμε να συνεννοηθούμε στη συνέχεια», δήλωσε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και συνέχισε λέγοντας πως «αν θέλουμε να συνεχίσει να μας ακούει ο κόσμος της Θεσσαλονίκης δεν πρέπει να ληφθεί μια τέτοια απόφαση. Θα “βουλώσουν” αυτιά συμπολιτών μας και αυτό θα μας δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα για τη συνέχεια».

Ο κ. Εξαδάκτυλος ισχυρίστηκε επίσης πως δεν έχουν συζητηθεί επιπλέον μέτρα για τη Θεσσαλονίκη.

Να θυμήσουμε πως ο ίδιος ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Ανάπτυξης είχαν παραδεχθεί πως ήταν λάθος τους που επέτρεψαν πέρυσι τις εκδηλώσεις του αγίου Δημητρίου «από σεβασμό στην παράδοση της πόλεως και την ορθοδοξία δεν κλείσαμε τότε την Θεσσαλονίκη πριν τον Άγιο Δημήτριο»». Αφού πρώτα βέβαια και οι δύο είχαν αρνηθεί πως υπληρχε εισήγηση των επιστημόνων για λοκντάουν πριν το φονικό δεύτερο κύμα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Τα συνήθη ψέματα του Άδωνη Γεωργιάδη και το έγκλημα του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη (video)

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.