Πορτοσάλτε: «Συνταγματικό θέμα λειτουργίας του ΚΚΕ - Κολλημένοι στην παρανομία» (video)

"Βούτυρο στο ψωμί" των νεοφασιστών (για άλλη μια φορά) από τον Άρη Πορτοσάλτε, που ανάγει την επικίνδυνη θεωρία των "δύο άκρων" σε συνταγματικό επίπεδο.

Πορτοσάλτε: «Συνταγματικό θέμα λειτουργίας του ΚΚΕ - Κολλημένοι στην παρανομία» (video)

O δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ (που λίγες ώρες μετά τη δολοφονία Φύσσα, προέτρεπε τον καταδικασμένο νεοναζί, Ηλία Κασιδιάρη, «να προσέχετε να μη σας βάζουν στο στόμα τους»), με ανάρτησή του στο Twitter, έθεσε θέμα αντισυνταγματικής λειτουργείας του ΚΚΕ, με αφορμή μια δήλωση του Θανάση Παφίλη στη Βουλή, ο οποίος εξέφρασε γνωστές θέσεις του καταστατικού του ΚΚΕ.

«Εάν είχαμε Συνταγματικό Δικαστήριο είναι προφανές πως με την δήλωση Θ. Παφίλη, ως κεντρικού στελέχους του ΚΚΕ, που δεν αναγνωρίζει την αστική Δημοκρατία και την Δικαιοσύνη θα ετίθετο θέμα λειτουργίας του κόμματος. Τραγωδία, τον 21ο αιώνα να είναι, ακόμη, κολλημένοι στην παρανομία», έγραψε στο Twitter o Άρης Πορτοσάλτε.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε τις "πατρικές" συμβουλές του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ προς τον Ηλία Κασιδιάρη, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.