Νέο Ηράκλειο: ΠΟΓΚΡΟΜ - Νέα δολοφονική επίθεση ακροδεξιών σε αντιφασιστική εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ (video)

Δεν είχαν περάσει παρά μόνο λίγες ώρες ώρες μετά την φασιστική επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη και ακροδεξιοί επιτέθηκαν με δολοφονικό τρόπο σε αντιφασιστική εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Καταγγελίες για εσκεμμένη ολιγωρία της αστυνομίας.

Νέο Ηράκλειο: ΠΟΓΚΡΟΜ - Νέα δολοφονική επίθεση ακροδεξιών σε αντιφασιστική εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ (video)

Νέα φασιστική, δολοφονική επίθεση, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο Νέο Ηράκλειο, σε αντιφασιστική συγκέντρωση της ΚΕΕΡΦΑ για την επέτειο του ενός χρόνου από την καταδίκη της Χρυσής Αυγή. Λίγες ώρες από την επίθεση φασιστικής ομάδας στη Θεσσαλονίκη εναντίον μελών της ΚΝΕ και του ΚΚΕ.

Όπω φαίνεται και από τα σοκαριστικά βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ομάδα περίπου 15 φασιστών επιτέθηκαν σε μέλη της "Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή", η οποία καταγγέλλει ολιγωρία της ελληνικής αστυνομίας, καθώς όπως περιγράφει χαρακτηριστικά και το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα «ομάδα φασιστών επιτέθηκε σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ με την κάλυψη της αστυνομίας».

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.