Καραγκούνης: Ο Τσίπρας συνάντησε τον φιλόσοφο Ζίζεκ άρα είναι υπέρ της βίας (video)

Με τον πλέον επίσημο τρόπο κυβέρνηση και ΝΔ επενδύουν ξανά στη θεωρία των "δύο άκρων". Ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης μάλιστα έφτασε σήμερα στο σημείο να επικαλεστεί τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον γνωστό φιλόσοφο Σλαβόι Ζίζεκ, τον οποίο και αποκάλεσε «θεωρητικό της βίας της αριστεράς», προφανώς μετά από "σκονάκι" των επικοινωνιολόγων του Μαξίμου.

Καραγκούνης: Ο Τσίπρας συνάντησε τον φιλόσοφο Ζίζεκ άρα είναι υπέρ της βίας (video)

«Αν θες να καταδικάσεις τέτοια φαινόμενα, δεν συναγελάζεσαι με τον κύριο Ζίζεκ, τον θεωρητικό της βίας της αριστεράς», δήλωσε ο Κώστας Καραγκούνης στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

Η αναφορά του βουλευτή της ΝΔ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Νίκου Φίλη, ο οποίος με έκπληξη αναρωτήθηκε «Εννοείτε τον Ευρωπαίο φιλόσοφο; Αυτός έχει μαχαίρια και σφάζει κόσμο στη Σταυρούπολη; Αυτό λέτε τώρα; Τι αηδίες είναι αυτά που λέτε;».

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.