Βασιλακόπουλος: Να απαγορευτεί συνολικά η μουσική

Ένα ακόμα τηλεοπτικό σόου με σηκωμένο δάχτυλο, από τον καθηγητή Πνευμονολογίας και μέλους της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο.

Βασιλακόπουλος: Να απαγορευτεί συνολικά η μουσική

Ο υποψήφιος για πρόεδρος του ΕΟΔΥ μετά την παραίτηση Αρκουμανέα, κ. Βασιλακόπουλος, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και μεταξύ άλλων, δήλωσε πως «θα έπρεπε η μουσική να απαγορευτεί συνολικά».

«Φαντάζομαι ότι ο λόγος της απαγόρευσης είναι ότι δεν τηρούνται τα μέτρα και δεν μπορεί να ελεγχθεί πλήρως. Ταυτόχρονα, υπάρχουν χώροι με μουσική στον εξωτερικό χώρο, όπου οι νέοι μαζεύονται αγκαλιά και διασκεδάζουν μέχρι το πρωί. Δεν είναι το σωστό μήνυμα να γίνεται η συναυλία και από την άλλη να μην μπορεί να λειτουργήσει το μαγαζί με μουσική. Θα έπρεπε η μουσική να απαγορευτεί συνολικά», δήλωσε συγκεκριμένα ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Θυμίζουμε επίσης τι είχε πει ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος για τους πυρόπληκτους κάτοικους της Εύβοιας που έτρεχαν να σωθούν από την πυρκαγιά:
«Έβλεπα λοιπόν τους ανθρώπους μέσα στο ferry-boat. Μέσα εκεί λοιπόν συνωστίζονταν χιλιάδες άνθρωποι για να σωθούν. Εκεί έπρεπε όλοι να φοράνε μάσκες και για να προστατευτούν από τη φωτιά και για τον κορωνοϊό. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολη στιγμή όταν τρέχεις να σωθείς, αλλά όλοι πρέπει να φοράμε μάσκα».

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.