Βασιλακόπουλος: Να απαγορευτεί συνολικά η μουσική

Ένα ακόμα τηλεοπτικό σόου με σηκωμένο δάχτυλο, από τον καθηγητή Πνευμονολογίας και μέλους της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο.

Βασιλακόπουλος: Να απαγορευτεί συνολικά η μουσική
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο υποψήφιος για πρόεδρος του ΕΟΔΥ μετά την παραίτηση Αρκουμανέα, κ. Βασιλακόπουλος, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και μεταξύ άλλων, δήλωσε πως «θα έπρεπε η μουσική να απαγορευτεί συνολικά».

«Φαντάζομαι ότι ο λόγος της απαγόρευσης είναι ότι δεν τηρούνται τα μέτρα και δεν μπορεί να ελεγχθεί πλήρως. Ταυτόχρονα, υπάρχουν χώροι με μουσική στον εξωτερικό χώρο, όπου οι νέοι μαζεύονται αγκαλιά και διασκεδάζουν μέχρι το πρωί. Δεν είναι το σωστό μήνυμα να γίνεται η συναυλία και από την άλλη να μην μπορεί να λειτουργήσει το μαγαζί με μουσική. Θα έπρεπε η μουσική να απαγορευτεί συνολικά», δήλωσε συγκεκριμένα ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Θυμίζουμε επίσης τι είχε πει ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος για τους πυρόπληκτους κάτοικους της Εύβοιας που έτρεχαν να σωθούν από την πυρκαγιά:
«Έβλεπα λοιπόν τους ανθρώπους μέσα στο ferry-boat. Μέσα εκεί λοιπόν συνωστίζονταν χιλιάδες άνθρωποι για να σωθούν. Εκεί έπρεπε όλοι να φοράνε μάσκες και για να προστατευτούν από τη φωτιά και για τον κορωνοϊό. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολη στιγμή όταν τρέχεις να σωθείς, αλλά όλοι πρέπει να φοράμε μάσκα».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ