Πρόκληση Άδωνη: Το «γκαρσόνι» που έμεινε χωρίς δουλειά να πείσει τους άλλους να εμβολιαστούν - Τέλος τα επιδόματα (video)

Κάθε όριο έχει ξεπεράσει η προκλητικότητα του Άδωνη Γεωργιάδη και της κυβέρνησης.

Πρόκληση Άδωνη: Το «γκαρσόνι» που έμεινε χωρίς δουλειά να πείσει τους άλλους να εμβολιαστούν - Τέλος τα επιδόματα (video)

Τα μέτρα του mini lockdown στη Θεσσαλονίκη έχουν ως αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν στο σέρβις της εστίασης αλλά και DJs να μείνουν χωρίς δουλειά για άλλη μια φορά τα τελευταία δύο χρόνια.

«Συγνώμη, το κράτος θα έρθει πάλι να αποζημιώσει επειδή στη Θεσσαλονίκη είναι 53% εμβολιασμένοι;», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

«Και φταίει ο DJ;», ρώτησε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Φταίνε αυτοί που δεν εμβολιάζονται», είπε δύο φορές ο Άδωνις Γεωργιάδης με το χαρακτηριστικό του ύφος.

... Δεν μπορεί το κράτος να κάνει συνέχεια αυτό το πράγμα, θα καταστραφούμε», τόνισε με περίσιο θράσος ο υπουργός Ανάπτυξης που συνέχισε ακόμα πιο προκλητικά, λέγοντας πως το «γκαρσόνι» που μένει χωρίς δουλειά θα πρέπει να κάνει τη δουλειά της κυβέρνησης, δηλάδή να ενημερώσει και να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Συγκεκριμένα είπε: «Το γκαρσόνι να πάει στο σπίτι που δεν εμβολιάζονται και να τους πει, εμβολιαστείτε επειδή χανόμαστε. Δεν γίνεται αλλιώς».

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.