"Βόμβα" από Liberal: Ο Αρκουμανέας "παραιτήθηκε" από τον ΕΟΔΥ γιατί θα κατέθετε κατά του Άδωνη για το σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ

Μια πολύ περίεργη υπόθεση με απρόβλεπτες διαστάσεις αρχίζει και εκτυλίσσεται στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς το ακραία φιλοκυβερνητικό liberal.gr ισχυρίζεται πως ο Παναγιώτης Αρκουμανέας "παραιτήθηκε" από πρόεδρος του ΕΟΔΥ γιατί ήταν αποφασισμένος να καταθέσει κατά του Άδωνη Γεωργιάδη για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ (νυν ΕΟΔΥ).

ΠΡΟΒΟΛΗ

Η στήλη Black Box, της ιστοσελίδας του φιλομητσοτακικού Θανάση Μαυρίδη, αποκαλύπτει πως ο πραγματικός λόγος της παραίτησης του Παναγιώτη Αρκουμανέα από τον ΕΟΔΥ ήταν ότι «επέμενε να ακολουθεί για κάποιον απροσδιόριστο λόγο τη "γραμμή Πολάκη" στις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις του πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ” και πως “είχε δηλώσει αποφασισμένος να παραστεί σε δικαστήριο κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ»

Πιο συγκεκριμένα, το liberal.gr γράφει πως «Το στέλεχος στο οποίο η κυβέρνηση εμπιστεύτηκε τη νευραλγική θέση του επικεφαλής στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, επέμενε να ακολουθεί για κάποιον απροσδιόριστο λόγο τη «γραμμή Πολάκη» στις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις του πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ, για χάρη του οποίου ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στήσει εξεταστική για να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους και φίλιες εφημερίδες όπως το Documento ανακάλυπταν κρυφές κρύπτες με έγγραφα και τιμολόγια. Για την ακρίβεια ο παραιτηθείς πρόεδρος είχε δηλώσει αποφασισμένος να παραστεί σε δικαστήριο κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και όσων συκοφαντικών κατηγοριών αποδόθηκαν εκείνη την περίοδο (2018) εναντίον του, και να υπερασπιστεί μέχρι κεραίας την προηγούμενη διοίκηση του τότε ΚΕΕΛΠΝΟ».

Όπως γίνεται κατανοητό, η αποκάλυψη αυτή από φιλοκυβερνητικό Μέσο που γενικώς τροφοδοτείται με ειδήσεις και non paper απ' το Μαξίμου, δημιουργεί μείζον πολιτικό ζήτημα με πολλές προεκτάσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο:

Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται για την αιφνιδιαστική παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα από τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ), η στήλη θα σας αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο, παρότι δυσκολεύεται πολύ να τον εξηγήσει.

Το στέλεχος στο οποίο η κυβέρνηση εμπιστεύτηκε τη νευραλγική θέση του επικεφαλής στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, επέμενε να ακολουθεί για κάποιον απροσδιόριστο λόγο τη «γραμμή Πολάκη» στις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις του πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ, για χάρη του οποίου ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στήσει εξεταστική για να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους και φίλιες εφημερίδες όπως το Documento ανακάλυπταν κρυφές κρύπτες με έγγραφα και τιμολόγια.

Για την ακρίβεια ο παραιτηθείς πρόεδρος είχε δηλώσει αποφασισμένος να παραστεί σε δικαστήριο κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και όσων συκοφαντικών κατηγοριών αποδόθηκαν εκείνη την περίοδο (2018) εναντίον του, και να υπερασπιστεί μέχρι κεραίας την προηγούμενη διοίκηση του τότε ΚΕΕΛΠΝΟ στο οποίο έλυνε και έδενε ο πρώην υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο Π. Αρκουμανέας δικαιολογούσε δεξιά – αριστερά την επιλογή του λέγοντας ότι είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει την ίδια θέση που είχε και το προηγούμενο Δ.Σ του ΚΕΕΛΠΝΟ, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να κατανοήσει την ανεξήγητη επιμονή του να υιοθετήσει τις πρακτικές Πολάκη. Εξ ου και ο ίδιος άδειασε το γραφείο του Σαββατιάτικα…

Ο ισχυρισμός του Liberal έφερε και την άμεση απάντηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος στο λογαριασμό του στο Facebook έγραψε:

«Το "επίσημο" site του Μαξίμου, το Liberal του Θ. Μαυρίδη (αυτού που προσφωνούσε Μωυσή τον Μητσοτάκη) αποκαλύπτει φόρα παρτίδα ότι ο Αρκουμανέας "εκπαραθυρώθηκε" από τον ΕΟΔΥ γιατί ήθελε να καταθέσει ΚΑΤΑ του Αδ. Γεωργιάδη και της "συμμορίας" του στο ΚΕΕΛΠΝΟ (και νυν ΕΟΔΥ) στις επερχόμενες δίκες (φωτό1-2)
- Αρκουμανέα, εσύ τους κάλυπτες (με τα διπλά βιβλία του ΕΟΔΥ και γενικά στους εγκληματικούς χειρισμούς τους στην πανδημία) και αυτοί για "ευχαριστώ" σου φόρτωσαν τους 15.000 νεκρούς και σε πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα! Αυτά παθαίνει, όποιος μπλέκει με τη Cosa Nostra!
-ΑΔΩΝΗ -μπουλντοζιερη του Ελληνικού-πωλητή νανογιλεκων ,τικ τακ, τικ τακ,ό,τι και να κάνεις, τόσο εσύ όσο και το "παρεάκι" σου στο ΚΕΕΛΠΝΟ, θα λογοδοτήσετε και θα πληρώσετε!»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ