Άδωνις για Μπογδάνο: «Μου θυμίζει τον εαυτό μου - Είμαστε ομάδα, είμαστε φάλαγγα, πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα» (video)

Το "θεαθήναι" της διαγραφής Μπογδάνου και την ουσία της ακραίας ιδεολογικής συμπόρευσης πολών ηγετικών στελεχών της ΝΔ, αναδεικνύουν βίντεο του Άδωνη Γεωργιάδη που εκθειάζει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Άδωνις για Μπογδάνο: «Μου θυμίζει τον εαυτό μου - Είμαστε ομάδα, είμαστε φάλαγγα, πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα» (video)

Δεν έχει περάσει και πολύ καιρός από τότε που προεκλογικά ο Άδωνις Γεωργιάδης σε διαδικτυακή του εκπομπή, είχε καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο τον οποίο και εκθείαζε.

«Φιλοξενώ έναν άνθρωπο που μου θυμίζει πολύ τον εαυτό μου ... Είμαστε ομάδα, είμαστε φάλαγγα, πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα», έλεγε τότε, μεταξύ πολλών άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης.

Πριν λίγες μόλις μέρες, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Kontra24 και την Αναστασία Γιάμαλη, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπεραμύνθηκε, με εμφυλιοπολεμική ρητορική, την παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στη "γιορτή του Μίσους" στο Βίτσι και την κατάθεση στεφάνου μαζί με αντιπροσωπία του κόμματος του καταδικασμένου νεοναζί, Ηλία Κασιδιάρη.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.