Πικραμμένος για Μπογδάνο: «Έχει αστείρευτες γνώσεις και θάρρος να υποστηρίζει τη γνώμη του - Τον χρειαζόμαστε στη Βουλή (video)

Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, σε μία από τις λίγες δημόσιες εμφανίσεις του, είχε στηρίξει με θέρμη την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τη ΝΔ, το 2019. 

Πικραμμένος για Μπογδάνο: «Έχει αστείρευτες γνώσεις και θάρρος να υποστηρίζει τη γνώμη του - Τον χρειαζόμαστε στη Βουλή (video)

Σε βίντεο που κυκλοφορεί φαίνονται ο στενός φίλο και συνεργάτης του πρωθυπουργού, καθώς και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος να πραγματοποιεί μία από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις του, 

«Θέλω να ευχηθώ, πολύ καλή επιτυχία στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Ένα νέο άνθρωπο, αλλά που έχει αστείρευτες γνώσεις και κυρίως έναν άνθρωπο που έχει το θάρρος να υποστηρίζει τη γνώμη του μέχρι το τέλος. Χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο», λέει χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης "σπονσοράροντας" την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.