Κικίλιας: «Ο αδερφός Μπογδάνος έχει αγνή, πατριωτική ψυχή» (video)

Σε προεκλογική εκδήλωση, με "άρωμα" ΣΚΑΙ, ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας μιλάει με τα πιο θερμά λόγια για τον «αδερφό Μπογδάνο».

Κικίλιας: «Ο αδερφός Μπογδάνος έχει αγνή, πατριωτική ψυχή» (video)

Σε προεκλογική εκδήλωση που παρουσίαζε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Νίκος Υποφάντης, ο Βασίλης Κικίλιας είχε αναφερθεί με πρωτοφανή θερμη για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

«Είναι προφανές πως όταν κάνει κεντρική πολιτική εκδήλωση ο αδερφός Μπογδάνος, δεν υπάρχει σειρά, δεν υπάρχει πρωτόκολλο και τίποτα απ' όλα αυτά. Υπάρχει μόνο αγνή, πατριωτική ψυχή και καρδιά ενός νέου ανθρώπου, ο οποίος δεν είναι άεργος. Έχει επάγγελμα, έχει γνώσεις όπως είπε ο Παναγιώτης ο Πικραμμένος, έχει όρεξη, έχει κέφι, έχει διάθεση, έχει σύζυγο που θα παντρευτεί λίαν συντόμως. Έχει όλα τα φόντα για να είναι κομμάτι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, για να μας εκπροσωπεί, για να στηρίζει πατριωτικά τη χώρα, την Αθήνα, τις γειτονιές της», δήλωσε ο νυν υπουργός Τουρισμού και συνέχισε: «Όλα αυτά δεν τα βγάζω απ' το μυαλό μου. εγώ περιόδεψα με τον Κωνσταντίνο, ο οποίος έχει χάρισμα με τον κόσμο, έχει χάρισμα επικοινωνίας. Δεν υπάρχει κανένας άλλος δεύτερος που μπορώ να σκεφτώ που λέει ευθέως και καθαρά τη γνώμη του και την άποψή του, όποια και αν είναι αυτή και την υποστηρίζει με επιχειρήματα. Όποτε σας συστήνω ανεπιφύλακτα και σε εσάς και σ' όλο τον κόσμο να στηρίξει, να ψηφίσει και να στείλει στη Βουλή οτν Κωνσταντίνο Μπογδάνο. φίλε το αξίζεις, καλή επιτυχία»

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.