Μπογδάνος: Λυπάμαι για τη διαγραφή αλλά δεν παίρνω τίποτα πίσω

Αμετανόητος και αποφασισμένος να συνεχίσει την ακροδεξιά πορεία, δηλώνει στην πρώτη του ανάρτηση μετά τη διαγραφή του από την Κ.Ο. της ΝΔ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μπογδάνος: Λυπάμαι για τη διαγραφή αλλά δεν παίρνω τίποτα πίσω

«Λυπάμαι για τη διαγραφή μου από την Κ.Ο. της ΝΔ. Δυστυχώς, στην πολιτική οι ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις έχουν κόστος και ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter o ανεξάρτητος πλέον βουλευτής.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.