Το επικό τρολάρισμα Παφίλη στον Μπογδάνο (video)

Στην τελευταία εμφάνισή του στη Βουλή ως βουλευτής της ΝΔ και μετά το αντικομμουνιστικό παραλήρημα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, τρόλαρε ανελέητα -πολιτικά και ιδεολογικά- τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Το επικό τρολάρισμα Παφίλη στον Μπογδάνο (video)

Στην χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση, μετά από προτροπή της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη προς τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να φορέσει μάσκα, ο Θανάσης Παφίλης πήρε την "πάσα" και είπε: «Βάλε τη μάσκα κύριε Μπογδάνε. Όχι μόνο την κουκούλα και τη μάσκα».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο της "Ελληνοφρένειας".

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.