Ο Κυρανάκης ζητάει εξηγήσεις από Μητσοτάκη για τη διαγραφή και στηρίζει Μπογδάνο (video)

Ηχηρή παρέμβαση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Κυρανάκη στην εκπομπή "Επι του πιεστηρίου" στο Kontra, όπου και ζήτησε ξεκάθαρα εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για τη διαγραφή Μπογδάνου, ενώ άφησε αιχμές και στο Νίκο Δένδια.

Ο Κυρανάκης ζητάει εξηγήσεις από Μητσοτάκη για τη διαγραφή και στηρίζει Μπογδάνο (video)

«Σίγουρα θα γίνει συζήτηση για τη διαγραφή. φαντάζομαι θα γίνει και εντός κοινοβουλευτικής ομάδας. Μπορεί να υπάρχουν απορίες, μπορεί να υπάρχουν απόψεις (...) Θεωρώ ότι συνολικά θα πρέπει να υπάρξουν -και όχι πρέπει- σίγουρα θα υπάρξουν εξηγήσεις. Σίγουρα δεν ισχύει αυτό που άκουσα ότι ο κ. Μπογδάνος κινήθηκε με κομματικό όφελος. Το αντίθετο νομίζω συνέβη, με κομματικό κόστος λέει την άποψή του», τόνισε με νόημα, αφήνοντας αιχμές στο Νίκο Δένδια, ο Κώστας Κυρανάκης.

«Είναι μια απόφαση του πρωθυπουργού, είναι ξεκάθαρο αυτό απο την ανακοίνωση. Θεωρώ ότι τις επόμενες ώρες και πιθανόν μέρες, θα υπάρξουν εξηγήσεις για αυτή την κίνηση. Είναι η πρώτη διαγραφή που γίνεται αυτά τα δύο χρόνια. Φαντάζομαι ότι θα υπάρξουν κάποιες εξηγήσεις, είναι μια κίνηση η οποία θα δημιουργήσει ερωτήματα», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την περίοδο εκλογής του ως πρόεδρος της ΝΔ.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.