Προειδοποίηση Άδωνη σε Δένδια - "Ανοιχτή" η επιστροφή Μπογδάνου στο μέλλον (video)

Πιο αιχμηρός με το Νίκο Δένδια, παρά με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σήμερα σε εκπομπή της ΕΡΤ.

Προειδοποίηση Άδωνη σε Δένδια -

«Ο Μπογδάνος παρόλο που τον συμπαθώ και είναι φίλος μου, αποφάσισε να αλλάξει την ατζέντα για λόγους που δεν καταλαβαίνω. Την τελευταία φορά τον υποστήριξα για να μπορέσει να ξεπεράσει την κρίση που είχε δημιουργηθεί με τη λίστα με τα παιδιά. Όμως όταν είμαστε στην πολιτική φερόμαστε με υπευθυνότητα, καταλαβαίνουμε τη στιγμή, το χώρο και τον τρόπο, και ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος τα παραβίασε», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας όμως ότι δεν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο διαγραφής του Κ. Μπογδάνου από τη ΝΔ, καθώς όπως είπε το σημαντικό είναι να καταλάβει το λάθος που έκανε.

Σε ερώτημα των δημοσιογράφων για πιθανή επιστροφή του στην Κ.Ο. της ΝΔ, ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε με έντονο ύφος και σαφείς αιχμές προς το Νίκο Δένδια.

«Εγώ δεν είμαι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και δεν μου αρέσει ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος να υποδύεται τον πρόεδρο της Νεας Δημοκρατίας. Πρόεδρος της ΝΔ είναι ένας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν έχουμε άλλον».

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.