Γεραπετρίτης: "Ορθάνοιχτο" το ενδεχόμενο επιστροφής Μπογδάνου (video)

Ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, άφησε ορθάνοιχτο το παράθυρο επιστροφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην Κ.Ο. της ΝΔ.

Γεραπετρίτης:

«Αυτή τη στιγμή θα περιοριστούμε στη διαγραφή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Το τι θα πράξουν τα όργανα του κόμματος είναι ένα ζήτημα που αφορά εκείνα… Υπάρχουν πολύπλευρες μετεγγραφές μεταξύ διαφορετικών και ετερόκλητων πολιτικών σχηματισμών, βλέπουμε συμμαχίες μεταξύ σχηματισμών που δε θα το περίμενε κανείς. Είναι προφανές ότι μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο το οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεραπετρίτης αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

O υπουργός Επικρατείας μάλιστα έστειλε και αυτός μήνυμα στο Νίκο Δένδια, λέγοντας πως τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο τον διέγραψε αποκλειστικά και μόνον ο πρωθυπουργός.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.