Στέλεχος της ΝΔ: Τις αλήθειες που λέει ο Μπογδάνος τις λέμε όλοι σε πηγαδάκια και πίσω από κλειστές πόρτες

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί η διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κ.Ο. της ΝΔ, με την Ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματος να έχει "ανέβει στα κάγκελα".

Στέλεχος της ΝΔ: Τις αλήθειες που λέει ο Μπογδάνος τις λέμε όλοι σε πηγαδάκια και πίσω από κλειστές πόρτες

Η πολιτεύτρια της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, Αφροδίτη Λατινοπούλου, παραδέχθηκε πως όχι μόνο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος λέει αλήθειες, αλλά και πως αυτά τα πιστεύει η πλειοψηφία των στελεχών του κόμματος, αλλά «μόνο σε πηγαδάκια και πίσω από κλειστές πόρτες».

«Θέλω κάποτε να ξεπεράσουμε τη φοβικότητα κ τα σύνδρομά μας απέναντι στην αριστερά κ τον κομμουνισμό. Οι σκληρές αλήθειες πρέπει μια μέρα να μπορούν να ειπωθούν χωρίς συνέπειες από το στόμα πολιτικών κ όχι να λέγονται μόνο σε πηγαδάκια πίσω από κλειστές πόρτες. Λυπάμαι», έγραψε συγκεκριμενα με παράπονο, σε ανάρτησή της στο Twitter.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.