Μεγαλομέτοχος και στη ΔΕΗ το επενδυτικό fund που προσέλαβε την κόρη του πρωθυπουργού

Το αμερικανικό κερδοσκοπικό fund CVC Capital Partners που ήδη έχει εξαγοράσει την Εθνική Ασφαλιστική, τη Vivartia, τοΥγεία”, το "Metropolitan", το "Μητέρα", το "Ιασώ" κ.ά., είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος μεγαλομέτοχος της ΔΕΗ και στρατηγικός εταίρος του Δημοσίου. Σοβαρό ηθικό και πολιτικό θέμα η πρόσληψη της κόρης του πρωθυπουργού.

Μεγαλομέτοχος και στη ΔΕΗ το επενδυτικό fund που προσέλαβε την κόρη του πρωθυπουργού

Το αμερικανικό κερδοσκοπικό fund CVC Capital Partners που ήδη έχει εξαγοράσει την Εθνική Ασφαλιστική, τη Vivartia, τοΥγεία”, το Metropolitan, το Μητέρα, το Ιασώ General κ.ά., είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος μεγαλομέτοχος της ΔΕΗ και στρατηγικός εταίρος του Δημοσίου.

Η CVC Partners θα αποκτήσει περίπου 10% των μετοχών της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, συμμετέχοντας στην ΑΜΚ στη θέση του Δημοσίου, το οποίο όπως έχει γίνει εδώ και μέρες γνωστό δεν θα μετάσχει.

Η προ λίγων ημερών είδηση πως η κόρη του Έλληνα πρωθυπουργού, κ. Σοφία Μητσοτάκη, προσελήφθεί στο συγκεκριμένο επενδυτικό fund λίγους μήνες μετά το "ξεπούλημα" (όπως καταγγέλουν οι εργαζόμενοι) της Εθνικής Ασφαλιστικής, παίρνει ακόμα μεγαλύτερες ηθικές και πολιτικές διαστάσεις, αν επιβεβαιωθεί και επισήμως η είσοδος της CVC στην ΔΕΗ.

Μάλιστα η κ. Σοφία Μητσοτάκη έχει προσληφθεί ως επικεφαλής του τμήματος σχέσεων μετόχων (investors relation manager).

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.