Μητσοτάκης: Την Παρασκευή δεν είχε χρόνο για τους συνταξιούχους - Το Σάββατο πάλι στα Χανιά για βουτιές (εικόνες)

Επιτέλους λίγες στιγμές χαλάρωσης για τον πρωθυπουργό που απόλαυσε φθινοπωρινές βουτιές στα Χανιά.

Μητσοτάκης: Την Παρασκευή δεν είχε χρόνο για τους συνταξιούχους - Το Σάββατο πάλι στα Χανιά για βουτιές (εικόνες)

«Τελικά, όπως και το 2019, τον Δεκέμβριο, ενημερωθήκαμε από τον κ. Γεραπετρίτη ότι, δυστυχώς, ο πρωθυπουργός λόγω σοβαρών θεμάτων και πίεσης χρόνου, δεν θα μπορέσει να μας δεχτεί λόγω του μεγάλου όγκου εργασιών που έχει», δήλωσε χθες Παρασκευή, ο πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης "Στο Κόκκινο 105,5".

Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βρήκε ξανά χρόνο να "ξεφύγει από την καθημερινότητα και να γεμίσει τις μπαταρίες του", στο Μαράθι Χανίων και την τοπική, δημοφιλή παραλία.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην παραλία, ο πρωθυπουργός συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με κόσμο.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.