Απίστευτη πρόκληση Πέτσα: «Δεν φταίνε οι φωτιές για τις πλημμύρες στην Εύβοια» (video)

Ξεπέρασε κάθε όριο η προκλητικότητα του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, ο οποίος σαν εμπειρογνώμονας προέτρεψε να μη συνδέουμε τις φωτιές με τις καταστροφικές πλημμύρες στην Βόρεια Εύβοια.

Απίστευτη πρόκληση Πέτσα: «Δεν φταίνε οι φωτιές για τις πλημμύρες στην Εύβοια» (video)

Την ώρα που οι πυρόπληκτοι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας βρίσκονται αντιμέτωποι με άλλη μία βιβλική καταστροφή, ο Στέλιος Πέτσας προχώρησε σε μια δήλωσε που όχι μόνο προσβάλει την αγωνία και άλλη μία απίστευτη ταλαιπωρία των πυρόπληκτων, αλλά και την κοινή λογική.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών προσπάθησε να αποσυνδέσει εντελώς τις πλημμύρες με τις πυρκαγιές του Αυγούστου που κατέστρεψαν ολοσχερώς την περιοχή.

«Οι ζημιές είναι χαμηλά προς τη θάλασσα. Μη συνδέουμε τις ζημιές κοντά στη θάλασσα με τα καμένα», ισχυρίστηκε ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως λίγο πριν την προκλητική δήλωση Πέτσα, το ρεπορτάζ του ίδιου καναλιού έδειχνε εικόνες από τις καταστροφικές πλημμύρες και ανέφερε πως όχι μόνο οι καμένες εκτάσεις βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από πλημμυρισμένη περιοχή αλλά και πως ο χείμαρρος που δημιουργήθηκε δεν βρήκε καμία αντίσταση λόγω των καμένων δασικών εκτάσεων.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.