Η Εύβοια "πνιγόταν" και ο Μητσοτάκης έκανε ποδηλατάδα στα ηλιόλουστα Χανιά (εικόνες)

Ο απίστευτος κυνισμός ενός φθινοπωρινού τουρίστα.

Η Εύβοια

Όπως διαβάζουμε στην τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες: «Χαλάρωση με μπάνια και….ποδηλατάδα. Μετά την «μάχη» που δόθηκε την Πέμπτη στην Βουλή για την ψήφιση της ελληνογαλλικής αμυντικής συμφωνίας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να περάσει ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο στο σπίτι του στα Χανιά. Αξιοποιώντας και τον καλοκαιρινό καιρό (ενώ στην υπόλοιπη χώρα η κακοκαιρία «Αθηνά» έφερε τον Χειμώνα), ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο πήγε στο Μαράθι μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφκι, απολαμβάνοντας ένα ακόμη μπάνιο, ίσως το τελευταίο για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο».

Η αλήθεια είναι πως αν δεν βλέπαμε τις φωτογραφίες και υπήρχε διάψευση θα δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε πως την ημέρα που η Βόρεια Εύβοια (και άλλες περιοχές της χώρας) βιώνει άλλη μία μεγάλη καταστροφή από πλημμύρες λόγω κρατικής ανεπάρκειας, ο πρωθυπουργός -ξανά- "γεμίζει τις μπαταρίες του, χαλαρώνοντας το Σαββατοκύριακο". 

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.