Λοβέρδος για Εύβοια: «Δεν μπορούν να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα τον Αύγουστο. Στην Ελλάδα ζούμε» (video)

Συνεχίζονται οι προκλητικές δηλώσεις από στελέχη της ΝΔ σχετικά με τη νέα βιβλική καταστροφή από πλημμύρες στην Βόρεια Εύβοια.

Λοβέρδος για Εύβοια: «Δεν μπορούν να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα τον Αύγουστο. Στην Ελλάδα ζούμε» (video)

Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος, επιχείρησε να δικαιολογήσει την απουσία αντι-πλημμυρικών έργων, λέγοντας πως «ε, δεν μπορούν να γίνουν, τι να κάνουμε; ας είμαστε ρεαλιστές. Τι να γίνει; Είχε μεσολαβήσει ο Αύγουστος... στην Ελλάδα ζούμε».

Τουλάχιστον δεν ισχυρίστηκε πως οι πλημμύρες δεν έχουν καμία σχέση με τις φωτιές του Αυγούστου, όπως έκανε χθες ο υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.