Εφετείο: Μεγαλειώδες συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών (εικόνες - video)

Την ώρα που εκδικάζεται η εκδικητική αγωγή Κεραμέως κατά της απεργίας – αποχής των εκπαιδευτικών, η συγκέντρωση έξω από το Εφετείο είναι μαζικότατη.

Εφετείο: Μεγαλειώδες συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών (εικόνες - video)

Σε 24ωρη απεργία έχουν προχωρήσει σήμερα, Δευτέρα, οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, με τις ομοσπονδίες δασκάλων και καθηγητών (ΔΟΕ και ΟΛΜΕ) να βρίσκονται από το πρωί έξω από το Εφετείο, όπου εκδικάζεται η έφεση του υπουργείου Παιδείας κατά της απόφασης του πρωτοδικείου που έκρινε παράνομη αλλά όχι καταχρηστική την απεργία - αποχή κατά της αξιολόγησης.

Η παρουσία των εκπαιδευτικών αλλά και απλών πολιτών και μαθητών που στηρίζουν τον αγώνα, είναι μαζικότατη.

Σε ανακοίνωσή της η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) αναφέρει πώς «στην επίθεση που δέχεται η εκπαίδευση με τους αντιεκπαιδευτικούς νόμους της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. και της κυβέρνησης, ιδιαίτερα με το νόμο 4823/21 αλλά και τον αντεργατικό – αντι-συνδικαλιστικό νόμο Χατζηδάκη επιβάλλεται η συνολική αντιπαράθεση για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων, των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών μας και του σχολείου της ολόπλευρης γνώσης και της παιδαγωγικής ελευθερίας».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.