Οικονόμου για τις πλημμύρες στην Ευβοια: «Με τον Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς» (video)

Το 2021, κυβερνητικός εκπρόσωπος κοσμικής Δυτικής χώρας, επικαλείται σε επίσημη ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους πως «με τον Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς».

Οικονόμου για τις πλημμύρες στην Ευβοια: «Με τον Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς» (video)

«Φροντίζουμε να λαμβάνουμε τα μέτρα μας και αντιμετωπίζουμε τα δομικά προβλήματα πιο γρήγορα από ό,τι το παρελθόν. Με τον Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς δυστυχώς. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα φυσικά φαινόμενα», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις καταστροφικές πλημμύρες στην Εύβοια.

Επιπρόσθετα και σχεδόν υιοθετόντας την προκλητική δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, ο κ. Οικονόμου είπε πως στην Εύβοια σχεδόν πάντα σημειώνονται πλημμύρες και έκανε λόγο για δομικά προβλήματα.

Θα πρέπει να ανατρέξουμε πολλές δεκαετίες πίσω για να βρούμε ανάλογη δήλωση κυβερνητικού εκπροσώπου που να αποδίδει "ατομική ευθύνη" στο Θεό.
Ίσως και σε άλλη χώρα, με θεοκρατικό καθεστώς.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.