Τσακαλώτος: «Η κυβέρνηση δεν φταίει για τίποτα. Δεν κυβερνούν. Τουρίστες είναι (No offence κ. Μητσοτάκη)»

Με το γνωστό καυστικό του χιούμορ, ο Ευκλειδης Τσακαλώτος σχολίασε την αποποίηση ευθυνών της κυβέρνησης για τις καταστροφικές πλημμύρες στην Εύβοια και γενικώς για ο,τιδήποτε στραβό συμβαίνει στη χώρα.

Τσακαλώτος: «Η κυβέρνηση δεν φταίει για τίποτα. Δεν κυβερνούν. Τουρίστες είναι (No offence κ. Μητσοτάκη)»

«Αυτοί για να αποποιηθούν ευθύνες θα γίνουν και flatearthers», σχολίασε με ανάρτησή του στο facebook, o πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, αναφορικά με την απόποίηση των ευθυνών για τις καταστροφικές πλυμμήρες στην Εύβοια από κυβερνητικά στελέχη.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου:

Η ΝΔ δεν κατανοεί ούτε καν το νόμο της βαρύτητας

—————-

Ήξερα ότι η ΝΔ έχει ένα έλλειμμα κατανόησης των μηχανισμών που προκαλούν οικονομικές κρίσεις αλλά είχα μια μικρή ελπίδα ότι ο νόμος της βαρύτητας είναι κοινός τόπος και ότι καταλαβαίνουν ότι το νερό πάει προς τα κάτω και σπανίως στα βουνά της Πίνδου οι πλημμύρες αποδείχθηκαν μέγα πρόβλημα.

Αυτοί για να αποποιηθούν ευθύνες θα γίνουν και flatearthers.

Η λογική τους είναι απλή:

Για τις πλημμύρες δεν φταίει η ΝΔ που δεν έκανε αντιπλημμυρικά.

Για το ότι οι φωτιές έκαψαν τα πάντα δεν φταίει η ΝΔ που δεν έκανε αντιπυρικό σχεδιασμό.

Για τους 15.000 νεκρούς δεν έχει καμία ευθύνη η ΝΔ που δεν στήριξε το ΕΣΥ.

Για την αδυναμία των νοικοκυριών να ανταπεξέλθουν στην ακρίβεια δεν φταίει η ΝΔ που παίρνει μέτρα ασπιρίνες και ιδιωτικοποιεί τα δίκτυα.

Για το ότι οι νέα γενιά δουλεύει για χαρτζιλίκι δεν φταίει η ΝΔ που δεν αυξάνει τον βασικό μισθό και ελαστικοποιεί τις εργασιακές σχέσεις.

Και φυσικά, για την χρεοκοπία δεν φταίει η ΝΔ που κυβερνούσε μέχρι το 2009 και οι πολιτικές 40 χρόνων.

Γενικά αυτοί δεν φταίνε για τίποτα. Δεν κυβερνούν. Τουρίστες είναι. (No offence κ. Μητσοτάκη)

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.