Εύβοια: Όταν ο Μητσοτάκης υποσχόταν άμεση αντιπλημμυρική θωράκιση (video)

Στις 10 Αυγούστου, ο πρωθυπουργός ανακοίνωνε δημόσια την «άμεση θωράκιση της Εύβοιας με αντιπλημμυρικά έργα». Δύο μήνες μετά, η Εύβοια "πνίγηκε" στην πρώτη βροχή.

Εύβοια: Όταν ο Μητσοτάκης υποσχόταν άμεση αντιπλημμυρική θωράκιση (video)

«Στον τομέα της αποκατάστασης θα ξεκινήσουν άμεσα τα αντι-διαβρωτικά και αντι-πλημμυρικά έργα, με ευθύνη των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Εσωτερικών και προφανώς με τη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στην ΠΝΠ που υπογράφεται αύριο, υιοθετούμε μια σειρά από σημαντικές καινοτομίες προκειμένου να επιταχύνουμε τις σχετικές διαδικασίες, ώστε να επιλέγονται γρήγορα οι περιοχές όπου πρέπει να απομακρυνθούν οι καμένοι κορμοί και να γίνουν τα σχετικά αντι-διαβρωτικά και αντι-πλημμυρικά έργα», δήλωνε, μεταξύ άλλων, με στόμφο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πριν ακριβώς δύο μήνες.


Οικονόμου για τις πλημμύρες στην Ευβοια: «Με τον Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς» (video)


Σήμερα, στην Βόρεια Εύβοια (και σε άλλες περιοχές) η καταστροφή είναι τεράστια, με την πρώτη βροχή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δηλώνει στο επίσημο μπρίφινγκ πως «με τον Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς», ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών ισχυρίζεται πως «δεν φταίνε οι φωτιές για τις πλημμύρες στην Εύβοια» και βουλευτής της ΝΔ λέει πως «δεν μπορούν να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα τον Αύγουστο. Στην Ελλάδα ζούμε»

Αυτά.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.