Πορτοσάλτε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ χειραγωγεί τα ΜΜΕ» - Οικονόμου: «Και ήθελε να στήσει τα δικά του» (video)

Πολλά νεύρα το πρωί στον ΣΚΑΙ με την Εξεταστική Επιτροπή που στηρίζει σύσσωμη η αντιπολίτευση γα την χειραγώγηση των ΜΜΕ και δημοσκοπήσεων.

Πορτοσάλτε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ χειραγωγεί τα ΜΜΕ» - Οικονόμου: «Και ήθελε να στήσει τα δικά του» (video)

«Δηλαδή έρχεται το κόμμα, το οποίο ως κυβέρνηση, είχε μια εμμονή στη χειραγώγηση του Τύπου και αυτό λέγεται ΣΥΡΙΖΑ... να κλείσει κανάλια, εφημερίδες, είχε μια ιδεολογική εμμονή», δήλωσε με τρομερή αναταραχή ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Και να στήσει τα δικά του ΜΜΕ, όχι μόνο να κλείσει τα παλιά, ήθελε να στήσει κιόλας, το ΣΥΡΙΖΑ channel», πρόσθεσε ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ, Δημήτρης Οικονόμου.

«Γι αυτό σου λέω είναι πολύ ωραία κωμωδία. Έρχεται αυτό το κόμμα να πει πως πληρώνει τα Μέσα η κυβέρνηση, πολύ ωραία» ανταπάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.