Άδωνις όπως Κουρτς - Δημοσίευμα που "καίει" τον υπουργό Ανάπτυξης

Άρχισαν τα όργανα. Σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών, ο Άδωνις Γεωργιάδης, φέρεται να έδωσε απευθείας ανάθεση στην εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview, η οποία και τον παρουσίαζε στην πρώτη τριάδα των δημοφιλέστερων στελεχών της ΝΔ, όταν κάτι τέτοιο δεν προέκυπτε από καμία άλλη δημοσκοπική έρευνα άλλης εταιρείας. 

Άδωνις όπως Κουρτς - Δημοσίευμα που

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ιδιοκτήτης της εταιρείας Interview, με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι ο Δημήτρης Βασιλειάδης, στενός συνεργάτης του «Βεργίνα TV» και του δημοσιογράφου Στέργιου Καλόγηρου… κουμπάρου του Άδωνη Γεωργιάδη.

Να θυμίσουμε πως ο υπουργός Ανάπτυξης, πριν δύο μέρες δήλωνε πως «αν στην Ελλάδα έχουμε σκάνδαλο τύπου Κουρτς, το έκανε ο κ. Τσίπρας όταν ήταν πρωθυπουργός»

Απ’ ότι φαίνεται, η εξεταστική επιτροπή που θα συσταθεί από τη Βουλή για τη χειραγώγηση των ΜΜΕ και δημοσκοπήσεων, θα έχει πολύ δουλειά.

Ειδικά αν αποδειχθεί πως υπήρχαν "παραγγελίες" δημοσκοπήσεων με χρήματα του δημοσίου, οι εξελίξεις, δικαστικές και πολιτικές, θα είναι ραγδαίες.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.