#Αδωνης_Gate: Τι έλεγε ο κουμπάρος του υπουργού Ανάπτυξης για την πανδημία και την κυβέρνηση Μητσοτάκη (video)

Βαθαίνει η πλοκή μετά την αποκάλυψη της ΕΦΣΥΝ για τις απευθείας αναθέσεις δημοσκοπήσεων από τον Άδωνη Γεωργιάδη, με πόρους του υπουργείου Ανάπτυξης.

#Αδωνης_Gate: Τι έλεγε ο κουμπάρος του υπουργού Ανάπτυξης για την πανδημία και την κυβέρνηση Μητσοτάκη (video)

Οι αποκαλύψεις για τηναπευθείας ανάθεση δημοσκόπησης από τον υπουργό Ανάπτυξης απευθείας ανάθεση δημοσκόπησης από τον υπουργό Ανάπτυξης -εν μέσω πανδημίας- στην εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview του Δημήτρη Βασιλειάδη, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου, με την επερχόμενη Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής να είναι προ των πυλών.

Ο Διευθυντης προγράμματος του ΒΕΡΓΙΝΑ TV, δημοσιογράφος Στέργιου Καλόγηρου, ο οποίος ανέλυε τις δημοσκοπήσεις της Interview και έχει στενή σχέση με τον ιδιοκτήτη της δημοσκοπικής εταιρείας Δημήτρη Βασιλειάδη, είναι κουμπάρος (και μάλιστα δύο φορές) του Άδωνη Γεωργιάδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, τον κουμπάρο του υπουργού Ανάπτυξης σε παρουσίαση Δελτίου Ειδήσεων του ΒΕΡΓΙΝΑ TV, να αναφέρει μεταξύ άλλων, τα εξής:

- «ο Μπιλ Γκέιτς είναι ο άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του κορωνοϊού, μαζί με τους κινέζους και τους Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ... και σε όλα αυτά, το κερασάκι είναι ο Σόρρος»

- «Τώρα θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν να εμβολιαστεί ο πλανήτης με τα εμβόλια του Μπιλ Γκέιτς, αμφιβόλου ποιότητος»

- «Εμείς είμαστε ενάντια στον κ. Τσίπρα, στήριξαμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για να φύγει ο Τσίπρας, περιμένουμε δημοψήφισμα για την Μακεδονία μας, λέμε λοιπόν ότι το ΒΕΡΓΙΝΑ δεχθηκε χρήματα, θα πάρει χρήματα...»

Ο κουμπάρος του Άδωνη Γεωργιάδη ήταν φυσικά παρών και στην "γιορτή του μίσους" στον Γράμμο.

Ενώ ανέλυε και δημοσκοπήσεις κάνωντας πολιτική κριτική υπέρ της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.