Άδωνις Γεωργιάδης - Τηλεοπτική κατάρρευση με αναφορές στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο (video)

Σε πολύ κακή κατάσταση, με νεύρα και συνεχείς αναφορές στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΙ με συνομιλητή τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο.

Άδωνις Γεωργιάδης - Τηλεοπτική κατάρρευση με αναφορές στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο (video)

Οι τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με την απευθείας ανάθεση σε εταιρεία δημοσκοπήσεων με κρατικούς πόρους, φαίνεται πως έχουν ταράξει πολύ τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί στο Twitter, με τον υπουργό Ανάπτυξης, να φωνάζει και να αναφέρεται στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο, αραδιάζοντας ονόματα εταιρειών που έχουν όπως ισχυρίζεται κάνει τεράστιες επενδύσεις στην Ελλάδα, αναφέροντας μάλιστα την συνολική αξία των εταιρειών και όχι των επενδύσεων στη χώρα μας.

Το παραλήρημα του Άδωνη Γεωργιάδη, όπως φαίνεται και στο βίντεο, έφερε σε αμηχανία ακόμα και τους παρουσιαστές του φιλικού προς την κυβέρνηση καναλιού.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.