«Μπάλλος»: Εισηγήσεις για απαγόρευση κυκλοφορίας και στρατό στην Εθνική Οδό

Τη λύση της απαγόρευσης κυκλοφορίας δια πάσαν καταστροφή, φαίνεται πως έχουν στο μυαλό τους στην κυβέρνηση, προσπαθώντας ταυτόχρονα να βρουν τρόπους να επιρρίψουν και αυτή τη φορά την ευθύνη στους πολίτες.

«Μπάλλος»: Εισηγήσεις για απαγόρευση κυκλοφορίας και στρατό στην Εθνική Οδό

Σκέψεις για απαγόρευση της κυκλοφορίας κατά την διάρκεια της νύχτας και για τις βροχές, φαίνεται να υπάρχει στην κυβέρνηση.

Η εισήγηση σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, αφορά το τρίωρο μεταξύ 03.00 – 06.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην Αττική.

Ο κ. Στυλιανίδης εισηγήθηκε κλείσιμο του Κηφισού και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού, με την Αστυνομία αλλά και τον Στρατό να ελέγχουν την πρόσβαση.

Επίσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, πρότεινε "lockdown" λόγω της κακοκαιρίας σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις και χρήση τηλεργασίας.


Δείτε παρακάτω ζωντανά την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Μπάλλος»

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.