Επίσημο: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Κηφισό και Παραλιακή - Κλειστές δημόσιες υπηρεσίες και σχολεία

Μετά την έκτακτη σύσκεψη το απόγευμα της Πέμπτης και αμετά τις πρωτόγνωρες εικόνες καταστροφής στην Αθήνα, ο Χρήστος Στυλιανίδης ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που τίθενται σε ισχύ για την κακοκαιρία Μπάλλος.

Επίσημο: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Κηφισό και Παραλιακή - Κλειστές δημόσιες υπηρεσίες και σχολεία

Σε ισχύ τίθεται λοιπόν η απαγόρευση κυκλοφορίας στον Κηφισό και παραλιακή οδό από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι τις 8 το πρωί.

Η κυκλοφορία φορτηγών σε Κηφισό και παραλιακή θα εκτιμηθεί ανάλογα με την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Κλειστές θα παραμείνουν την Παρασκευή οι δημόσιες υπηρεσίες, ενώ προτείνεται τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα.

Παρακάτω οι αποφάσεις της Πολιτικής Προστασίας, όπως τις ανακοίνωσε ο Χρήστος Στυλιανίδης:

- 01.00 με 08.00 το πρωί απαγορεύεται η διέλευση όλων των οχημάτων σε Κηφισό και Παραλιακή. Για τα φορτηγά θα εκτιμηθεί η κατάσταση με την εξέλιξη του φαινομένου. Θα δίνονται οδηγίες σε όλους τους δρόμους.

- Κλειστές θα παραμείνουν οι δημόσιες υπηρεσίες στην Αττική, εκτός από τις αναγκαίες για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας Μπάλλος και των υπηρεσιών των ΟΤΑ.

- Ενθαρρύνεται η τηλεργασία στην Αττική σε όλο τον ιδιωτικό τομέα, θα συνεισφέρει πολύ στην αποσυμφόρυση των δρόμων, έτσι ώστε αν επιδεινωθεί το φαινόμενο να είμαστε έτοιμοι να δράσουμε.

- Λόγω της εξέλιξης του επικίνδυνου φαινομένου, αποφασίσαμε όπως παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε Κέρκυρα, Σάμο και Ικαρία, παράλληλα με την ίδια απόφαση σε Αττική, Χαλκιδική και Εύβοια.

- Κλειστοί οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και οι δομές ΑμΕΑ σε Κέρκυρα, Σάμο και Ικαρία, όπως και σε Αττική, Χαλκιδική και Εύβοια.

- Θα αξιοποιούνται όλα τα αναγκαία μέσα από ιδιωτικές εταιρείες, έτσι ώστε ο ιδιωτικός τομέας να συνδράμει στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.