Μητσοτάκης: «Δεν πρέπει να θεωρούμε ότι υπάρχει δικιά μου ευθύνη για ότι συμβαίνει στη χώρα» (video)

Απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να συμφωνήσουν οι πολιτικές δυνάμεις πως ο ίδιος δεν έχει "ατομική και πολιτική ευθύνη" για ότι στραβό συμβαίνει στη χώρα.

Μητσοτάκης: «Δεν πρέπει να θεωρούμε ότι υπάρχει δικιά μου ευθύνη για ότι συμβαίνει στη χώρα» (video)

«Κύριε Τσίπρα να δείξουμε περισσότερα αντανακλαστικά καταλλαγής, αλληλοσεβασμού και να μπορούμε επιτέλους να είμαστε αντίπαλοι χωρίς να είμαστε εχθροί. Χωρίς να προσωποποιούμε όλες τις πολιτικές μας αντιπαραθέσεις και χωρίς να θεωρούμε πως ο,τιδήποτε στραβό γίνεται σε αυτή την χώρα, υπάρχει η προσωπική ευθύνη η δικιά μου, του πρωθυπουργού δηλαδή», δήλωσε, με θεατρικό, δήθεν μετριπαθές ύφος, ο πρωθυπουργός σε ομιλία του στη Βουλή, αφού προηγουμένως είχε ρίξει τις ευθύνες για όλα τα στραβά στην αντιπολίτευση και τους πολίτες.


Μητσοτάκης: «Η ανεύθυνη συμπεριφορά των νέων ήταν η βασική αιτία του δεύτερου κύματος κορωνοϊού» (video)


 Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο, όπου ο πρωθυπουργός ζητάει να μην του καταλογίζεται η ευθύνη για ό,τι στραβό συμβαίνει στη χώρα:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.