Φρίκη από Στέφανο Μάνο: Να ανακοινώνονται τα ονόματα όσων πεθαίνουν από κορωνοϊό και πόσοι είναι ανεμβολίαστοι

Ανατριχιαστική ανάρτηση από τον Στέφανο Μάνο που προτρέπει την κυβέρνηση να ανακοινώνει τα ονοματεπώνυμα όλων όσοι πεθαίνουν από κορωνοϊό και πόσοι από αυτούς είναι ανεμβολίαστοι.

Φρίκη από Στέφανο Μάνο: Να ανακοινώνονται τα ονόματα όσων πεθαίνουν από κορωνοϊό και πόσοι είναι ανεμβολίαστοι

«Γιατί πεθαίνουν περισσότεροι στην Ελλάδα από covid απ ό,τι αλλού; Διότι μεγάλο μέρος του πληθυσμού αρνείται να εμβολιαστεί. Πεθαίνουν οι ανεμβολίαστοι. Θα πρότεινα στις αρχές να ανακοινώνουν τα ονοματεπώνυμα όσων καθημερινά καταλήγουν από covid και αν ήσαν εμβολιασμένοι», γράφει σε ανάρτησή του στο facebook, o πρώην υπουργός της ΝΔ.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.