Ο Φουρθιώτης επανακυκλοφορεί την εφημερίδα του - Πιο φιλοκυβερνητική από ποτέ (εικόνα)

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά στην Ελλάδα του 2021 όλα είναι δυνατά. Μετά την αποφυλάκισή του και ευρισκόμενος στο νοσοκομείο με κατάγματα, ο Μένιος Φουρθιώτης ανακοίνωσε ότι θα επανακυκλοφορήσει την εφημερίδα "Αποκαλυπτικά", με εκδότη τον ίδιο. Φανατικά φιλοκυβερνητική η "γραμμή" της εφημερίδας, σύμφωνα με το εξώφυλλο.

Ο Φουρθιώτης επανακυκλοφορεί την εφημερίδα του - Πιο φιλοκυβερνητική από ποτέ (εικόνα)

«H εταιρεία Αποκαλυπτικά news, ιδιοκτήτρια της ανεξάρτητης εβδομαδιαίας κυριακάτικης πολιτικής εφημερίδας “Αποκαλυπτικά”, ανακοινώνει την επανακυκλοφορία της ποπ την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας! Με την υπογραφή του εκδότη της Μενιου Φουρθιώτη. Αποκαλυπτικά γιατί κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης Με μια λέξη απλά αποκαλυπτικά γιατί όλοι γνωριζόμαστε καλά. Από την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και Κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας!», αναφέρει μεταξύ άλλων το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Μένιος Φουρθώτης.

Στο εξώφυλλο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, φαίνεται πως η εφημερίδα του κατηγορούμενου για εννέα αδικήματα (2 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα) θα συνεχίσει να έχει φανατικά φιλοκυβερνητική "γραμμή".

Μάλιστα όπως ενημερώνει, στο φύλλο που θα κυκλοφορήσει 7 Νοεμβρίου θα υπάρχει και συνέντευξη της υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφίας Βούλτεψη.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.