«Χώρος Γυναικών» προβλέπεται στις προσκλήσεις για την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη (έγγραφο)

Πρόβλεψη για «ΧΩΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ» περιλαμβάνει η επίσημη πρόσκληση για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Πρωτοφανής σύγχυση με ανακοινώσεις της Περιφέρειας και του υπουργείου Εσωτερικών για τις μαθητικές παρελάσεις.

«Χώρος Γυναικών» προβλέπεται στις προσκλήσεις για την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη (έγγραφο)

Σύμφωνα με έγγραφο που έφτασε στο 2020mag.gr, στην πρόσκληση για τους επισήμους σχετικά με την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, το 2021, προβλέπεται, όπως θα δείτε στην εικόνα παρακάτω, «ΧΩΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ».

Πρωτοφανής σύγχυση με τις Παρελάσεις – Το υπ. Εσωτερικών διαψεύδει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Οι ανακοινώσεις για τις μαθητικές παρελάσεις προκάλεσαν πρωτοφανή σύγχηση, καθώς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν μαθητικές παρελάσεις στη Θεσσαλονίκη, με το υπουργείο Εσωτερικών να διαψεύδει λίγες ώρες αργότερα.

«Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Κυβέρνησης και συγκεκριμένα με έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, που κοινοποιήθηκε σήμερα, επισημαίνεται ότι: «είναι απαραίτητο λόγω των υφιστάμενων υγειονομικών συνθηκών στη Θεσσαλονίκη, να πραγματοποιηθεί μόνο στρατιωτική παρέλαση, η οποία να μην υπερβαίνει σε διάρκεια τα 60 λεπτά», ανέφερε ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επικαλούμενη μάλιστα έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών.

Λίγο αργότερα, το υπουργείο Εσωτερικών διέψευσε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τόνισε ότι οι μαθητικές παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Το υπουργείο εσωτερικών κάνει λόγο για «ανυπόστατες φήμες» και υπογραμμίζει, με νόημα, πως «η μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται παραδοσιακά στις 27 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθεί επίσης κανονικά».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.