Θλίψη - "Έφυγε" μαχήτρια η Φώφη Γεννηματά

Mετά από μεγάλη και πολυετή μάχη με τον καρκίνο, η Φώφη Γεννηματά άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν.

Θλίψη -

Η Φώφη Γεννηματά είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο από τις 12 Οκτωβρίου με υποτροπή της βασικής της νόσου.  

Η Φώφη Γεννηματά είχε έρθει αντιμέτωπη με τον καρκίνο για πρώτη φορά στα 43, μετά από εξετάσεις λόγω κληρονομικού ιστορικού είχε εντοπιστεί καρκίνος στον δεξιό μαστό. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν ενώ αμέσως μετά ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη και εισήχθη στο Νοσοκομείο Μεμόριαλ για να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή. Η πρόσφατη υποτροπή ήταν σύντομη καθώς η ασθένεια ήταν πολύ επιθετική και δεν άφησε στους γιατρούς κανένα περιθώριο αντιμετώπισης.

Η Φώφη Γεννηματά ήταν μόνο 57 ετών και αφήνει πίσω της τρία παιδιά.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.